Om de thermopilot van Drebbl te kunnen gebruiken heeft u een van de volgende thermostaten nodig:

• ThermoSmart, of
  • Eneco Toon thermostaat (met een Toon abonnement waarmee u de Toon op afstand kunt bedienen).

Heeft u een van beide thermostaten? Dan kunt u de thermopilot van Drebbl in 3 stappen uitproberen:

(1) Registreer u dan via https://drebbl.com/users/register/, en volg daar de instructies om

(2) uw thermostaat te koppelen en

(3) installeer daarna de Drebbl app door op uw smartphone te klikken op de persoonlijke installatielink in de e-mail die u ontvangt na een geslaagde koppeling van uw thermostaat.

Heeft u nog geen compatibele thermostaat? Hieronder vindt u een aantal plekken waar u deze kunt aanschaffen:

U kunt natuurlijk ook even op Marktplaats kijken; de thermopilot van Drebbl werkt ook met tweedehands thermostaten, zo blijkt uit ervaringen van onze klanten.

Let op: als u een tweedehands Toon gebruikt, zult u zelf, nadat u de tweedehands Toon thermostaat in uw bezit hebt, eerst een nieuw Toon abonnement moeten afsluiten op uw eigen naam voordat u de Drebbl thermopilot kunt koppelen. Een Toon abonnement afsluiten voor een tweedehands Toon kan alleen telefonisch via de Toon klantenservice (tel. 088 - 895 59 59: bereikbaar op werkdagen van 8-20u); vertel daarbij duidelijk dat u een tweedehands Toon van iemand anders hebt overgenomen en dat u een Toon abonnement wilt hebben op uw eigen naam om de Toon op afstand te kunnen bedienen. In Nederland loopt het Toon abonnement altijd via Eneco, zelfs als u geen energie van Eneco afneemt. Reken voor het afsluiten van een Toon abonnement voor een tweedehands Toon op een doorlooptijd van enkele werkdagen.