Wie alleen thuiskomt zonder de Drebbl app, kan het frisjes hebben. Ook als u buitenshuis ergens uw smartphone vergeet, kan dat het geval zijn. In die uitzonderlijke gevallen kunt u altijd nog de verwarming omhoog zetten met de thermostaat aan de muur. Kleine kinderen hebben vaak nog geen smartphone, maar ze zijn ook vrijwel nooit alleen thuis, waardoor ze vanzelf meegenieten van het comfort dat Drebbl aan anderen biedt.