Als u na het klikken op een persoonlijke Drebbl installatielink (begint met https://q3rqz.app.goo.gl) in de e-mailuitnodiging van Drebbl, wél de Drebbl app geïnstalleerd krijgt op uw smartphone, maar uw Drebbl app wordt niet vanzelf ingelogd, dan kunt u het volgende proberen:

> Open de uitnodigingslink in de e-mail op de smartphone opnieuw en klik daar nogmaals op de persoonlijke installatielink; veelal reageert de Drebbl app dan alsnog door vanzelf in te loggen.

Mocht dat ook niet lukken (dit hebben we eerder gemerkt op een iPhones met iOS 9.X versie, maar dit is inmiddels opgelost in v1.7 van de app die sinds 12-9-2017 beschikbaar is), dan kunt u onderaan de uitnodigingsmail het e-mailadres en het eenmalige wachtwoord vinden waarmee u in de Drebbl app kunt inloggen. Het meest eenvoudig gaat dat met kopiëren en plakken.