Als u vanuit de Drebbl website een Toon thermostaat koppelt, wordt u doorgestuurd waar een pagina waar u wordt gevraagd om bij Toon in te loggen met uw 'Mijn Eneco'  gegevens. Hiermee bedoelt Toon dezelfde gegevens waarmee u ook inlogt op de Toon app.

Als u geen klant bent van Eneco, kunt u wel inloggen bij de Toon app, maar met diezelfde gegevens kunt u NIET inloggen bij de Mijn Eneco website (https://mijn.eneco.nl, c.q. https://www.eneco.nl/inloggen/). Toch noemt Toon dit de 'Mijn Eneco' gegevens, omdat de meeste Toon klanten (van het eerste uur) ook hun energie bij Eneco afnemen en dus met hun Toon abonnementsgegevens wèl bij de Mijn Eneco website kunnen inloggen.

Als u een tweedehands Toon hebben aangeschaft en het Toon abonnement telefonisch bij de Toon helpdesk hebt afgesloten, krijgt u na het ontvangen van de actievatiecode voor uw Toon en het intoetsen daarvan op het Toon display ook een e-mail waarmee u inloggegevens kunt aanmelen voor de 'Mijn Eneco' website. U kunt daarmee doorgaans ook NIET inloggen bij de echte 'Mijn Eneco' website (https://mijn.eneco.nl, c.q. https://www.eneco.nl/inloggen/), maar wèl op de Toon app.

Als u kunt inloggen op de Toon app, moet u ook uw Toon thermostaat kunnen koppelen vanuit Drebbl: eerst logt u in met uw Drebbl gegevens op de Drebbl accountpagina via https://drebbl.com/account/ , daarna gaat uw naar het tabblad 'Thermostaat' en daar klikt u op 'Krijg toegang'; u klikt daarna op 'Toon' button en komt op de koppelpagina van Toon terecht waar om uw 'Mijn Eneco' inloggegevens gevraagd wordt. Daamee bedoelt Toon dus dezelfde gegevens waarmee u ook kunt inloggen op de Toon app.