Als u thuis bent kunt u alleen via de Drebbl app de temperatuur tijdelijk wijzigen. De thermopilot van Drebbl merkt nu nog niet wanneer iemand op de Toon display zelf de temperatuur wijzigt; we werken er nog aan om dat correct af te handelen.

Om te voorkomen dat een van uw huisgenoten thuis in de kou zit, raden we aan om ze direct ook uit te nodigen om de Drebbl app te installeren. Dat gaat heel eenvoudig vanuit het tabblad 'app-gebruikers' op de Drebbl website. Zo nodig kunt u tijdelijk de Drebbl autopiloot tijdelijk even uitschakelen vanuit het menu in de app om handmatige controle vanaf de display even mogelijk te maken.