Als u Drebbl thermopilot app draait op een smartphone met de allernieuwste versie van Android, 8 ('Oreo') dan kan het af en toe gebeuren dat Drebbl pas na meer dan een uur ziet dat u thuis bent.

Dit komt door een nieuwe manier waarop deze versie van het besturingssysteem locaties detecteert en wijzigingen in locaties doorgeeft aan applicaties, zoals de Drebbl thermopilot.

Zodra we een fix hiervoor hebben zullen we een nieuwe versie van de Drebbl app uitbrengen en dit bericht updaten.

Tot die tijd kunnen we een optimale werking van Drebbl thermopilot op Android 8 niet garanderen; momenteel draait nog maar 1,1% van alle toestellen wereldwijd deze nieuwste versie.